Εκπαιδευτικές επισκέψεις

 

Η τελευταία εκδρομή της φετινής σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στο άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας. Μέσα στην ηρεμία και τη δροσιά του υπέροχου φυσικού περιβάλλοντος παίξαμε, περπατήσαμε, ανακαλύψαμε τις ομορφιές του δάσους.

Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψή μας στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και τον Λευκό Πύργο.  Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους της Γεωργικής Σχολής (καλλιέργειες, κτηνοτροφικές μονάδες, γαλακτοκομείο) και να αποκομίσουν νέες γνώσεις συμμετέχοντας με βιωματικό και παιγνιώδη τρόπο στις προγραμματισμένες δράσεις.  Στον Λευκό Πύργο, είχαν την ευκαιρία να δουν να ξετυλίγεται μπροστά τους η ιστορία της Θεσσαλονίκης, μέσα από τις εικόνες και τις προβολές  που εκτίθενται  σε κάθε όροφο και στο τέλος να απολαύσουν από ψηλά μια πανοραμική άποψη της πόλης.

Τη Δευτέρα 30/4/2018, πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική επίσκεψη του σχολείου μας στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Νάουσας. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία αρχικά να παρακολουθήσουν μια  πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση βασικών κανόνων που αφορούν την ασφαλή συμπεριφορά πεζών, επιβατών οχημάτων, ποδηλατών και στη συνέχεια να βρεθούν στη θέση του οδηγού μέσα στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του πάρκου.