Συλλογή παλιών φωτογραφιών του σχολείου μας

Ο Σύλλογος Δασκάλων και οι μαθητές/τριες του σχολείου μας ευχαριστούμε τους γονείς, κηδεμόνες, και τους κατοίκους της Στενημάχου, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για τη συλλογή παλιών φωτογραφιών του σχολείου μας, με σκοπό τον εμπλουτισμό του αρχείου μας.

Ευχαριστήριο προς το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Δασκάλων και οι μαθητές/τριες του σχολείου μας ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και κάθε ένα γονέα και κηδεμόνα ξεχωριστά, που μας στηρίζουν και μας ενθαρρύνουν στο έργο μας, με τη συνεχή παρουσία τους σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες μας. Ευχαριστούμε κυρίως τον πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Γιώργο Σαρακατσιάνο, για την αμέριστη συμπαράσταση του και την άμεση προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων που κατά καιρούς προκύπτουν.

Ευχαριστήριο προς τους δασκάλους μας

Ευχαριστούμε τους άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτικούς μας, που με την εφαρμογή δοκιμασμένων αλλά και νεότερων παιδαγωγικών προσεγγίσεων, δεν φείδονται κόπων και χρόνου, προκειμένου να καθοδηγήσουν τους μαθητές/τριες στο δρόμο της γνώσης και της ηθικής και να τους προσφέρουν τα εχέγγυα για την εκπλήρωση των επιθυμιών τους και τη διάκρισή τους στο στίβο της ζωής.

Οικονομική βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την ημερήσια εκδρομή μας

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την καταβολλή του εισιτηρίου των μαθητών/τριών του Δ.Σ. και του Νηπ/γείου για τη ναύλωση των λεωφορείων της ημερήσιας εκδρομής στη Βεργίνα και την Αλεξάνδρεια, στις 3 Ιουνίου 2014.

Ξενάγηση στο Μουσείο της Βεργίνα – 3 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Ευχαριστούμε την κ. Ελπίδα Χαραλαμπίδου, αρχαιολόγο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση που μας έκανε κατά την επίσκεψή μας στους τάφους της Βεργίνας, καθώς και για το πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησε.

ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΑΔΩΝ 2014

Ευχαριστούμε τους γονείς και όλους τους κατοίκους του χωριού που ανταποκρίθηκαν και φέτος στο κάλεσμά μας για την οικονομική ενίσχυση του σχολείου μας και αγόρασαν τις λαμπάδες που με πολύ μεράκι ετοίμασαν τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί μας. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν εμπλουτίσαμε με 30 νέα βιβλία τη Βιβλιοθήκη του σχολείου μας, αγοράσαμε ένα έπιπλο-βιβλιοθήκη για το διάδρομο του σχολείου, μία βάση για προτζέκτορα και έναν τρίποδα βιντεολήψεων.

Προσφορά σπάνιου φωτογραφικού και ιστορικού υλικού του Δ.Σ. Στενημάχου

Οι μαθητές/τριες και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κώστα Γκλαβένο για την παραχώρηση από το αρχείο του σπάνιων φωτογραφιών και ενδεικτικών του σχολείου μας (από το 1928 έως το 1963), καθώς και ιστορικών στοιχείων για το Δημοτικό Σχολείο και τη Στενήμαχο (Χωροπάνι). Με τη συμβολή του στήθηκε στο διάδρομο του σχολείου μας μια μόνιμη μικρή έκθεση με το υλικό που μας παραχώρησε, την οποία ευελπιστούμε να εμπλουτίσουμε στο μέλλον.

Κατασκευή καγκελόπορτας

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές/τριες του σχολείου μας ευχαριστούμε θερμά τον κ. Τσαούσκογλου Βασίλειο, πατέρα μαθητή μας, για την κατασκευή και τοποθέτηση καγκελόπορτας στην εξωτερική αίθουσα του σχολείου μας.

ΑΓΟΡΑ ΛΑΜΠΑΔΩΝ 2013

Οι μαθήτριες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί  του σχολείου μας ευχαριστούμε τους γονείς, τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και όσους κατοίκους του χωριού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για την οικονομική ενίσχυση του σχολείου μας και αγόρασαν τις λαμπάδες μας. Ήδη με τα χρήματα που συγκεντρώσαμε αγοράσαμε μία βιντεοκάμερα, για να βιντεοσκοπούμε τις γιορτές και τις κάθε είδους σχολικές μας δραστηριότητές, ένα cd player mp3, και ένα μικρόφωνο μεγάλης εμβέλειας.

ΔΩΡΕΑ ΧΑΛΙΟΥ

Ευχαριστούμε την κ. Γκίνογλου Μαρία για τη δωρεά ενός χαλιού, το οποίο θα τοποθετηθεί στη Γωνιά Παραμυθιού στην Α΄τάξη,

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΨΩΜΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΤΣ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου μας ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του φούρνου Στενημάχου για την ευγενική του προσφορά  να μας παραχωρήσει τα ψωμάκια για το σκετς που έπαιξαν τα παιδιά της Β΄ τάξης: «Οι πιτσιρίκοι» στη γιορτή του σχολείου μας, για την επαίτειο της 28ης Οκτωβρίου.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2012

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του  Δ.Σ. Στενημάχου ευχαριστούμε την καθαρίστρια του σχολείου μας, κ. Κατερίνα Τσακαλίδου για την πολύ όμορφη και αστραφτερή εικόνα του σχολείου μας, την οποία αντικρίσαμε στην αρχή της φετινής χρονιάς, μετά τον ελαιοχρωματισμό του σχολείου.
Ευχαριστούμε επίσης το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας, που χωρίς την οικονομική του συνδρομή, δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί η καθαριότητα του σχολείου.
Τέλος, ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς μας κ. Μπόλα Αντώνιο και Ξουλίδη Δ. για την ευγενική τους προσφορά να καθαρίσουν την αποθήκη του σχολείου μας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΓΙΟΥΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ

Τα μέλη του Συμβουλίου της Σχολικής Κοινότητας του Δ.Σ. και Νηπ. Στενημάχου, εκφράζουν στον κ. Γιουνάκη Γεώργιο τις θερμές ευχαριστίες τους για την παροχή υπηρεσιών που προσέφερε στο σχολείο μας, για τη συντήρηση του καυστήρα.

ΔΩΡΕΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ-ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝΝ

Το Φεβρουάριο του 2011, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Ν/γείου Στενημάχου προέβη στην αγορά και τοποθέτηση ενός κλιματιστικού-ντουλάπας, με σκοπό να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα θέρμανσης στο Νηπ/γείο, το οποίο ήταν ιδιαίτερα εμφανές φέτος, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών.
Τα μέλη του Συμβουλίου της Σχολικής Κοινότητας του Δ.Σ. και Νηπ. Στενημάχου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου και του Νηπιαγωγείου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Σύλλογο Γονέων για την ευγενή δωρεά του, με την οποία δίνεται λύση σ’ ένα χρόνιο πρόβλημα, το οποίο οφείλεται σε μεγάλες απώλειες θέρμανσης, εξαιτίας των παλαιών κουφωμάτων, αλλά και του γεγονότος ότι οι σωλήνες από το λέβητα έως το Νηπ/γείο διανύουν μία απόσταση 30 και πλέον μέτρα.

ΡΑΦΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου μας  ευχαριστούν θερμά την κ. Ροδίτη Κυριακή και την κ. Ροδίτη Παναγιώτα για την ευγενική τους προσφορά να ράψουν τα παπούτσια των καλικάντζαρων για τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, που έγινε στις 23 Δεκεμβρίου 2011.

ΔΩΡΕΑ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ (ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Τα μέλη του Συμβουλίου της Σχολικής Κοινότητας του Δ.Σ. & Νηπ. Στενημάχου, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Σχολείου, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Σύλλογο Γονέων για την ευγενή δωρεά ενός βιντεοπροβολέα (προτζέκτορα) για το Δημοτικό Σχολείο, η οποία συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου μας για την ένταξη και ενσωμάτωση των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών στην καθημερινή εκπαιδευτική πρακτική.

ΔΩΡΕΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ

Ευχαριστούμε τη φαρμακοποιό του φαρμακείου Στενημάχου για τη δωρεά φαρμακευτικού υλικού που παραχώρησε στο Δημοτικό Σχολείο και στο Νηπιαγωγείο, στην αρχή της σχολικής χρονιάς 2011-12 και της σχολικής χρονιάς 2012-13. Ελπίζουμε η αξιέπαινη αυτή πράξη να βρει μιμητές.

 

 

Comments are closed.