Η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή μας έγινε με συμμετοχή όλων των μαθητών/τριών του σχολείου μας. Ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικες, παραδοσιακές μελωδίες, τις οποίες έπαιξαν και τραγούδησαν παιδιά με τα μουσικά τους όργανα, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο το καθένα.

Στη συνέχεια ακούσαμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς απ΄όλα τα παιδιά.

Ακολούθησε κουκλοθέατρο στα αγγλικά, το γεράκι και το περιστέρι, επενδυμένο μουσικά με το τραγούδι imagine των Beatles, σκετς από τα μικρά παιδιά τα κεράκια και δραματοποίηση της ιστορίας της βασιλόπιτας. Με τις παρουσιάσεις τους αυτές λοιπόν, τα παιδιά μας έστειλαν και φέτος με διαφορετικούς τρόπους το μήνυμα της αγάπης, της ειρήνης, της προσφοράς, το μήνυμα των ημέρων, το μήνυμα των Χριστουγέννων!

Στη συνέχεια απολαύσαμε τα μικρά παιδιά σ’ ένα χορευτικό με το τραγούδι ο μικρός τυμπανιστής, τις μαθήτριες των μεγάλων τάξεων σε χορευτικό με το τραγούδι τρίγωνα κάλαντα και κλείσαμε τη γιορτή μας με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ήρθε και ο Αη Βασίλης όπως κάθε χρόνο, για να μας φέρει τα δώρα και στη συνέχεια τιμήσαμε τις λιχουδιές του μπουφέ που ετοίμασαν οι γονείς!!!

Και του χρόνου με υγεία!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.